۲۵ پاسخ

من برای پسرم استفاده میکنم هر ٨ساعت باید ٢قطره توی بینی بریزی

تو داروخونه ها یا سیسمونی فروشیا یه وسیله ای میفروشن عکسشو میزارم. با این وقتی بچه خوابه آروم بینیشو تمیز کن. بعد هم یکم پماد ویتامین آ است یل چشمی بمال دم سوراخای بینیش. هم بینیش تمیز میشه هم نیاز نیست برا بجه یه ماهه.

پسرم وقتی بدنیا اومد فرداش بینیش میگرفت دکتر داد گفت یک قطره توهر بینی ولی یه دکتری بهم گفت اگه آشغالشو میبینی یک قطره از شیر خودت بریز بعد با پشت سنجاق قفلی بکش بیرون ولی تو صلاح بچتو خودت میدونی

تو هر بینی ی قطره اسپریش رو بگیر بهتره

دکتر ب پسر من اسپری بینی داد راحتتر از قطره هستش . قطره چون بچه سرشو تکون میده درست نمیشع انداخت تو بینیش. اما اسپری پیس پیس میزنی تموم میشه میره

منم میزنم
مدل اسپری دارش بگیر.هروقت بینیش پربود بزن با گوش پاک کن،یافین گیر دربیار.
البته شیرخودتم بریزی خیلی عالی وموثرتره

سلام به من گفتن میتونی روزی دوبار و هربار دوقطره استفاده بشه

هر بینی یک‌قطره بعد چند دقیقه بینیشو با یه چیزی مثل گوش پاک کن یا پوآر یا دستمال کاغذی تمیز کن
سنجاق نکنین تو بینی بچه گناه داره رگ بینیش آسیب ببینه چی :(

سلام منم استفاده کردم هر بینی دو قطره

عزیزم دکتر به بچه منم داد ولی دستورالعملی که روش نوشت داروخانه هر بینی یک قطره و دوبار در روز
فک کنم بیشترش خوب نباشه
اگه بینیش پر هستش یک قطره تو هر سوراخ بریز بعد دو دقیقه با ته سنجاق قفلی و یه چراغ قوه بینیش خالی کن .پوآر یا همون فین گیر اصلا بینی تخلیه نمیکنه برای بچه من که ج نداد

تا روزی ۳ بار میشه استفاده کرد بعدش هم ضد عفونی کننده اس موقع دادن حتما سرش بالا باشه که نپره تو گلوش

عزیزم دکتر دخترم گفت هیچ مشکلی نداره استفاده از قطره سدیم کلراید، روزی ۴ بار هر بار دو قطره داخل هر سوراخ بینی بریزین

اب و نمک هست قبل از هربار شیر دادن بریز داخل بینیش که راهش باز بشه و بتونه خوب شیر بخوره

سلام عزیزم. من هر روز به پیشنهاد دکتر برای دخترم استفاده میکنم. از هفته اول تا الان که 4 ماهشه. یکبار صبح دو قطره و یک بار شب بازم دو قطره. راه تنفسشون باز میشه و بینیش کیپ نمیشه. حتی بینیش رو براش پو آر کن.

سلام گلم من برای پسرم استفاده میکنم بینی ش میگیره یه قطره تو هردو طرف میریزم

من تو جا قطره اب ولرم میریختم و میندازتم توش بعدم با گوش پاک تمیزش میکرم

خب اسپرش رو بگیر راحت تره پسر منم چون رفلاکس داره دکترش داده هر ۸ ساعت تو هر سوراخ بینیش یه پاف میزنم

من استفاده کردم. بچه رو روی پا یا روی تخت طوری قرار بدین که سرش کمی آویزون باشه در هر سوراخ یک قطره بچکانید و سرش را به راست و چپ تکان دهید. ممکنه قطره وارد دهنش بشه که مشکلی ندارد قورت میده.

من از اسپری همین قطره استفاده کردم و تو هر سوراخ بینی یک بار

من ازین قطره استفاده نکردم یه قطره از شیر خودم داخل بینیش میچکونم البته درست یا غلطشو نمیدونم دوست عزیز

این قطره برای باز شدن بینی هست
ربطی به رفلاکس نداره عزیزم
برای رفلاکس فقط نظر و دستور دکترش و انجام بده

هر بینی دو قطره و تا ده بار در روز مجازی بریز ی هر وقت که دیدی کیپه

میشه بگید بچتون ک رفلاکس داره علائمش چطوریه آخه دختر منم هی فس فس میشه بعد موقعی ک زمین انگار ک آب داره قورت میده

روزی دوبار
هر بینی یک قطره

اره من استفاده کردم تو هربینیش حدودا ۳قطره ریختم کاملا بازشد بینیش