۶ پاسخ

اصلاااا نگران نباش ک بهترین چیز برات آرامشه. بسپار ب خدا و دلت قرص باشه. ولی میتونی روزی مثلا چندتا ده دقیقه خونه رو جارو نپتون کنی، چندتا پله بالا بری کمی هم راه بری و آرامش داشته باشی عزیزم❤️❤️

وای منم مث شمام😭پیاده روی هم فایده نداشت گلم من دارم میرم باز معاینه کرد گفت سر بچه تو کانال اصلی نیومده هنوز

پله اگر میتونی خیلی خوبه و ورزش روی توپ اگر بلدی انجام بده و رابطه کامل انجام بده.

شربت زعفرون غلیظ بخور.روزی نصف استکان عرق رازیانه بخور.ایناکمک میکنه به باز شدن دهانه رحم

پله بالا پایین برو و نزدیکی داشته باش

منم دهانه رحمم بسته و هیچ علائم زایمانی ندارم ... دکترم گفت تا ۴۰ هفتگی فرصت داری
هر موقع وقتش بشه دردت میگیره هنوز وقت هست
ولی گفت پیاده رویی کنم دو تا ۴۰ دیقه در طول روز