۹ پاسخ

نیم ساعت قبلش قطره استانینوفن بده دو برابر وزنش
حتما حتما حتما وقتی امپول بیحسی و زد حواست باشه سریع دست به کار نشه حداقل پنج دقیقه صبر کنه تا کامل بی حس بشه
وقتی بیحس شد بچه هیچی نمیفهمه فقط ادرار اولش اذیتش میکنه
تورو خدا رودروایسی با دکتره نمونیا حتما بگو
پسر من و به محض اینکه بیحسی و زد شروع مرد هویه زدن و بریدن روش حلقه بچم خیلی اذیت شد
ولی بعد از ادرار اول دیگه خیلی درد نداره قطره سر وقت بده پماد تتراساملین یا جنتامایسین چشمی روزی دوبار بزن ولی مدام با وازلین کودکان چربش کن پوشک یک سایز بزرگتر بگیر جلوشو با وازلین چرب کن که به بدنش نجسبه بعد پوشک کن با همون ادرار خودش سریع خوب میشه
اونجا مه هستی یه گاز دور زخمش میبنده اومدی خونه سریع بکن که به بدنش نچسبه
از خدا میخوام خیلی اذیت نشه واقعا ناراحت میشم کناه دارن 🙏🙏🙏

حتما هم سعی کن بری پیش دکتر اورولوژی، جای معتبر مثل بیمارستان

سلام منم پسرم همین سن بود ختنش کردم خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر ب خیر گذشت، تازه پسر من سنتی بود یعنی جراحی کرد براش تا آخر شب همون روز فقط اذیت شد با استامینوفن آروم میشه نگران نباش، قبلش هیچ کاری نمیخواد کنی دکترش بعد عمل برات توضیح میده چیکار کنی

منم فردا میشه سه ماه پسرم از۱۸روزگی ختنش کردم کاشکی زودتر ختنش میکردی بهتره الانم.چیزی نیس یه هفته ای خوب میشه

نگران نباش،خودت آروم باش.
کسی به خودت ببر که بالای سرش باشه.خودت نباش.سیر باشه.

من پسرمو سنتی ختنه کردیم،خیلی پشیمونم زشت شده چین چینی میشه ولی با حلقه خیلی قشنگتر میشه ،حالا بازم خوددانی

عزیزم خوب مراقبت کنی چیزی نمیشه و زود خوب میشه اگه نظر منو بخوای ببر پیش دکتر مقیمی اگه میتونی
به نظر من ختنه سنتی انجام بده من پسرمو دوماهی ختنه کردم الان دوماه و نیم شه ختنه سنتی کردم تا 5 روز خوب خوب ش

حالا چرا تا الان نگهش داشتی؟؟!!😒😒😒

من دختر دارم تجربه نکردم
ولی فقط جای مطمئن ببر عزیزم...حتما هم همراه داشته باش تا چند روز