خانوماسربچه هاتون کلاه میزارین توخونه

۱۴ پاسخ

نه ،سر بچه خودش داغ هست کلاه بزاری بدتر هست ،اگر خونه گرم باشه میخاد چیکار کلاه بزاری.
من بعضی شبا که احساس میکنم خیلی سرد هست یه کلاه نازک سرش میکنم ،

نه بچه اگه زیاد سرش به کلاه عادت کنه وقتی بدون کلاه هوابه سرش بخوره سرما میخوره من فقط وقتی میخوام ببرمش بیرون کلاه سرش میکنم

من چند روز اول فقط میزاشتم و وقتی حمام میبرم

نه عزیزم. چون باید پوشش داخل خونه و بیرون از خونه یه تفاوتی داشته باشه برای بچه ک سرش سرمانخوره

نه کلاه نه جوراب نه دستکش
از روز اولم نزاشتم

فقط شبا .ووقتی ازحموم میاد روسری میپوشم براش

پسر من که اصلا کلاه دوست نداره
تو خونه لازم نیست وقتی دمای خونه متعادله وقتی از حمام میاد یا بیرون میره بزاری کافیه

بله دکتر گفت مثل پوشش خودتون به اضافه کلاه

یه کلاه نخی نازک میذارم سر دخترم

عزیزم.من فقط شبا ک میخواد بخوابه روزا نه.

آره خصوصا شبها کلاه نازک خوبه

سلام فقط وقتی از حموم بیارم

دکتر به من گفت کلاه داشته باشه اما جوراب و دستکش نمیخواد لباس هم زیاد تنش نکنید و اگر دمای خونه ۲۴ تا ۲۵ درجه است پتو روش نندازید و ۱ ملحفه کافیه

نه قریونت بشم محیط خونه گرمه کلاه نمیزارم