۴ پاسخ

اینو براش درست کن👇

عزیزم من یک مدل حلوا درست میکنم خیلی خوش مزه میشه البته پسر من نمیخوره
ارد گندم تفت میدم که خامیش گرفته بشه بعد پودر گردو و بادم میزنم و خاموش میکنم زیرش بعد شیره انگور و کره هم میزنم خیلی مقوی هست
بیسکوییت مادر ارزش غذایی نداره بهش نده

بیسکوییت له شده با شیر (خشک یا شیر خودت)، چایی شیرین با نان سوخاری، کیک خونگی که با شیر (خشک یا شیر خودت) نرم کرده باشی، پوره سیب پخته و بیسکوییت، پوره سیب زمینی با شیر و کره، حلیم، عدسی له شده، جوپرک پخته شده با شیر و میتونی پوره میوه هم بهش اضافه کنی، برشتوک (کورن فلکس) با شیر،

بيسکوئيت مادر با شیر