۸ پاسخ

ازشیرخودت بریزدماغش بعدچنددقیقه محتویات داخل بینی خودش میادبیرون دیگه نیازی نیست نی نی تواذیت کنی دستمال یاچیزی فروکنی اینجوری دیگه کیپ هم نمیشه

قطره سدیم کلراید پنج دقیقه قبل از شیر دادن بریز داخل بینیش بعد با پوآر تمیزش کن

یه قطره بینی بخر داخل بینی هرکدوم
یک قطره بریز نرم میشه بعدش با فین گیر تمیز کن یا همون پوآر بینی

یه قطره بینی بخر داخل بینی هرکدوم
یک قطره بریز نرم میشه بعدش با فین گیر تمیز کن یا همون پوآر بینی

سلام، من قطره میریزم بعد چند دقیقه با دستمال کاغذی خیلی آروم تمیز میکنم

عزیزم از داروخونه قطره سدیم کلراید دکوسالین بخر اول بزن داخل بینی بعد با پوآر خارج کن یا با گوش پاک کن هم میشه فقط خیلی عمیق داخل نکنید

یادستمال کاغذی روتابده اروم تمیزکن یابراش قطره دماغ بگیرازداروخونه هم بریزی بعدش بازمیشه

سدیم کلراید بریز تو بینیش دو سه قطره