شما به بچه هاتون چه غذاهایی میدین؟؟؟

۹ پاسخ

سلام عزیزم عدس پلو چلوگوشت اش ابگوشت ماهی مرغ ماکارنی حلیم سوپ عدسی لوبیا شیر جو املت کوفته قیمه قرمه لوبیا پلو

از یکسال ب بعد همه چی میدم بهش عزیزم اماهرروز سوپ هم کنار غذاهاش میدم چون سوپ قوی واس وزنگیری و سلامتیش

یکسالگی دیگه باید غذاهای سفره رو بخوره

تقریبا همه چی البت با احتیاط

من با آب قلم براش کته میپزم آبگوشت بهش میدم وبعضی از غذاهای خودمون که خوردنش براش راحت باشه

غذاهای خودمون، مگراینکه خودمون حاضری بخوریم واسه اون استامبولی بامرغ یا لوبیا پلو که سریعم حاضر میشه میزارم
مثلا الان عدسی بود ولی خوب نخورد😕

کلا زیادچیزی نمیخوره ک.‌ولی غذای خودمونو میدم انواع سوپم میپزم میان وعده گاهی میدمش

غذای سفره... درکنارش سوپ.. آش... شیر برنج.. پنکیک... حلوا..

غذاهایی که خودمون میخوریم
با سه وعده میان وعده