۶ پاسخ

منم دوست دارم سریع سوراخ کنم چون اصلا چیزی متوجه نمیشه و اذیت نمیشه

به نظر من الان سوراخ نکنین...تا حدود ۱۴ ماهگی اعتماد بچه به این دنیا شکل میگیره و حس امنیتش.باید هرکاری کرد که همه چیز وفق مرادش باشه،پس سوراخ کردن گوش در این سن واجب نیست.مخصوصا که طلا هم انقدر گرون شده و خطرناکه گوشواره به بچه ای که هیچی متوجه نمیشه انداختن!

سلام فعلا زوده اذیت میشه چون بچه هنوز جون نداره من دخترم و تو 50 روزگی گوشش سوراخ کردم

من هنوز سوراخ نکردم
دلم نمیاد
واکسنشم خودم دلم نمیاد پیشش باشم بزنن چه برسه سوراخ گوش

والا من بچه اولم ۲۵ روزش بود سوراخ کردم

سلام,زمانش فرقی نداره به خودتون بستگی داره,حتی بعضیا همون لحظه تولد توی بیمارستان سوراخ میکنن