۷ پاسخ

عزیزم اگرالان سوخته سفیده تخم مرغ بزن روش جاش نمیمونه

يادتون باشه هم خودتون هم بچتون هرجاييتون سوخت زير آب نگيرين فقط سريع روش عسل بريزين بذارين ٢٠ دقيقه بمونه
معجزه ميكنه

عسل ارد و زرده تخم مرغ خمیردندون سیب زمینی هرکدوموداری بزن

عزیز همون موقع عسل میزدی اصلا پوستش وا نمیرفت الان پماد سوختگی بزن براش

ببرش دکتر پوستهای سوخته رو بکن ضدعفونی کن وپماد پاسمانم بگیر ک یه روز درمیان بشور ببند تا آب نده جای زخمش

پماد سوختگی از داروخانه بگیریند

روغن زرده ی تخم مرغ برا سوختگی عالیه ببین عطاری ها دارن اگه ندارن خودت درست کن من آب جوش ریخته بود رو شونه ی پسرم دکترم بردم یه پماد زد پانسمان گذاشت این روز دیگه باز کردم خون میومد تازه تر شده بود از این زدم تا هم شب یک عالم بهتر شده بود یک هفته بزن خوب میشه