۵ پاسخ

شوهر من گرفت یک هفته رفت خونه مادرش .بعدش پسرم سرما خورد بعدم خودم .دیگه از پا درومدم .زنگ زدم اومد خونه چون واقعا نمیتونستم دیگه .خودمم گرفتم کرونا رو .ولی الان همگی خوبیم خیلی روزای سختی بود

من شوهرم دو ماهه دستش شکسته تو خونس دخترمم خیلی لجبازه ولی بااین حال صبحونه ناهار شامم ب موقع ..با برنامه ریزی پیش بری کارات ردیف میشه

منم خیلی اذیت میشم مخصوصا اگه شوهرم خونه باشه همش رو عصابه غرمیزنه وای اگه مریض باشه دیگه بدتر یبار کرونا گرفت منو پسرمم گرفتیم فقط زجر کشیدم

ای جانم عزیزم
الهی بمیرم
انشاالله زوده زود خوب بشه گلم

الهیییی خسته نباشی عزیز...ی چی به بچه بده مشغولش بشه سرپایی ی لقمه نون بخور حداقل
به خودت برس انرژی دوتا ادمو داشته باشی