۷ پاسخ

کی گفته جو بده؟
هیچ‌چیزی بد نیست اگه از حدش زیادتر باشه بده
مثلا زرشک وزعفرون اگه دم‌ کرده اش رو
خالی خالی به مقدار زیاد بخوری بده یا مثلا زرشک اگه آب زرشک بخوری بده نه اینکه رو برنج‌یا تو سوپ‌بخوری بد نیست
جورو اولین باره میشنوم من بارداری دومم هست

هر چیزی رو به اندازه استفاده کنین حتی زعفران و زرشک هم که میگن اونقدرا ضرر ندارن
اگه اینا به این سادگی باعث سقط میشدن که دیگه اینهمه سقط جنین غیر قانونی انجام نمیشد
پس همه چی کمش میتونید استفاده کنین

زیره
جگر
دارچین

جو خیلی خوبه. بخور.زرشکو زعفران هم کم بخوری مشکلی ایجاد نمیکنه

سلام جگر تندی غذا جوشوندنی دارو گیاهی و اویشن و سیاه دونه

کنجد کرفس اناناس کاهو جگر محصولات دریایی

دكترم براي من عسل و آويشن و همه ي دمنوش ها و فست فود رو ممنوع كرده .مصرف نسكافه و قهوه هم گفته خيلي كم و چايي هم كم رنگ