۵ پاسخ

شیر خسک نسبت به سیر مادر سنگین هست وبچه دیر گشنش میشه.روزا شیر خودتو بده فقط شبا شیر خشک بده.اشکال نداره عزیرم یخرده تلاش کنی انشالله همه چی درست میسه.بهداشت به منم گفت شیر حشک بدم ولی دکترم اجازه نداد گفت شیر خودمو تقویت کنم بهتره.درکنار تغذیه خودم پودر لیدی میل هم نصرف میکنم الان خدا رو شکر وزنش بهتر شده البته نه به اون حد ایده ال.

عزیززززززم تو یه مادر نمونه ای خودتو اذیت نکن تو هیچ تقصیری نداری...مردم برا اینکه سینه هاشون شل و آویزون نشه شیر خشک میدن به بچه....شیر خشکو کمتر کن که مجبور بشه میک بزنه و شیرت بیشتر شه

عزیزم ناراحت نباش پودر شیر افزا گالاکتومید بگیر بخور سینتم بده بخوره که زودتر شیر بیای

بجای گریه به فکر تقویت شیرت باش مطمئن باش جواب میگیری من از تو بدتر بودم
پودر لیدی میل پودر گالاکتومید قطره شیرافزا دلستر و آبگوشت. ..زیاد بخور

نميدونم چي بگم انگاري هيچكس از شرايطش راضي نيست حالا من دوست دارم دخترم شيشه هم بگيره ولي نميگيره احساس ميكنم از اين وابستگي دارم ديوونه ميشم