۶ پاسخ

من از عطاری حنا به همراه چند گیاه برای ریزش مو گرفتم با دوتا تخم مرغ مخلوط کردم زدم خیلی بهتر شد 😄البته قرص زینک دوتا خوردم که باعث گرفتگی عضله های بدم شد😣 ولی موهامم کوتا ه کردم وگرنه ازبس دخترم موهامو میگیره الان کچل میشدم😁😀

من موهامو کوتا کردم حدود بیست سانت خیلی بهتر شد

والا من دو قاشق نمک ریختم تو شامپو میرم حموم استفاده میکنم نمک ریشه مو رو محکم میکنه،قرص زینک هم بخور

قرص زینک بخورمن میخورم

قرص مکمل برای ریزش مو از داروخانه بگیر. امپول دکسپانتنول و بیوتین از هر کدوم ۶ تا بگیر هفته ای یکی بزن خیلی سریع ریزش مو رو قطع می کنه. من خودم الان دارم استفاده می کنم و کلا ریزشم قطع شد

منم موهام عین ابر بهار داره میریزه ولی یه مطلب تو ۹ ماه بارداری خوندم تا ۹ تا ۱۲ ماه بعد زایمان ریزش طبیعیه البته منم زینک پلاس و امگا ۳ دکتر بهم داده ولی فایده ی خاصی نداره☹️