۱۱ پاسخ

دکتر خصوصی داشتی یا دکترت دکتر بیمارستان بود موقع زایمان؟

سلام
راستش من تنگ تر از قبل شده
چون دکتر تو بخیه زدن تنگ کرده
اوایل خیییلی اذیت بودم
عوضش همسرم راضی بود
البته من بعد دوماه دیگه رابطه رو شروع کرد همسرم
یماه خییییلی زوده

نه من ک شکرخدا اونطوری نشدم سه چهار تا بخیه خوردم فقط..ولی آب انار میگن خوبه تو تشتش بشینی

ببخشید ولی بشین تو آب زرشک با انار باعث میشه تنگ شی

از کجا میدونی ک گشاد شدی؟
خودت تست کردی با دست؟؟😂
یا اینکه رابطه داشتی و همسرت گفته؟؟
اگه رابطه داشتی ک اشتباهه ،چون بازد زمان میدادی تا رحم و واژن به حالت قبلی خودشون برگردن
واژن قابلیت کشسانی و ارتجاعی داره .اصلا نگران نباش .تا ۶ماه فرصت هست ک واژن جمع و جورو تنگ بشه .اگر نشد از دکترت مشورت بگیر .راه حل زیاده ،جای نگرانی نیست

چرا نزدیکی کردی رحمت هموز جمع نشده به خودت فشار میاد

قابلیت واژن جوریه که به مرور جمع میشه نگران نباش هنوز چیزی وقت نگذشته

واقعا رابطه داشتی؟

سلام گلم هنوز رحمت جمع نشده ک دو سه ماه طول میکشه بدنت به حالت طبیعی خودش برگرده

ورزش کگل انجام بده تا جمع بشه.از گوگل سرچ کن

سلام عزیزم منظورت چیه؟ اخه هنوز جاداری تازه یه ماهه