۱۶ پاسخ

ولی کاندولاکافیه. ان ان زیادش خوب نیست خودم زیادنمیرنم هرماهی چندبار میزنم

کالاندولا عزیزم خیلی خوبه

کالاندولا خیلی خوبه، من وقتی دخترم میسوزه پوشک نمیبند و باز میزارم و دور پاهاش پارچه میپیچم تا هوا بخوره و خوب شه، پوشک که میکنی تو رطوبت خیلی طول میکشه تا خوب شه

قدیما روغن نباتی میزدن خیلی خوب بود امتحان کن

ممنون از لطفتون

منم پسرم پاهاش سوخته بود هرچی امتحان کردم خوب نشد هم پاشاکشو عوض کردم همم با کرم رِد رُز ک واقعا عااااالی بود خوب شد

کالاتدولا عالیه من سودا کرم گرفتم ولی‌ هیچی‌به کالاندولا نمیرسه

سلام گلم با آب ولرم رو به سرد بشورش طول روز یه ساعت پوشکش باز بزار پماد ویتامین آد خوبه بزنی

کاندولا. خوبع و کرم ضدسوزش ان ان

سلام الان کالندولا بزن.هر دفعه هم میشوریش با صابون بشورش.
بعد که خوب شد تالک بگیر هر دفعه مامی می‌کنی براش بزن دیگه نمیسوزه.من تالک سیوند میزنم.این تالک هست

من پماد تتراسیکلین میزنم عالیه

هر بار که پوشکش رو عوض میکنی بشورش.کرم سوختگی پای بچه هم بزن من آردن میزنم اصلا نسوخته

پماد آردن بزن خیلی عالیه

پماد زینک پلاس بزن
برا پسر من زود اثر میکنه

پماد سوختگی اردن بزن و اینکه دیر به دیر عوضش نکن

کالاندوالا