۵ پاسخ

عزيزم سوپ شير با جوي زياد، نان جو، ابگوشت بدون حبوبات، ماش، اب هويج، قطره شير افزا، پودر گالاكتوميد، قرص لاكتاول.
من همه اينارو استفاده ميكنم و واقعا تاثير هم دارن

خرما و آبگوشت و غذاهای آبکی و ماکارونی شنیدم خوبه
دمنوش رازیانه

عزیزم عسل با سیاه دانه بخور خیلی خوبه سوپ نو هر وعده غذایی ی کاسه بخور حداقل و رازیانه دم کن بخور اینا رو من خودم میخوردم واقعا تاثیر گذاشت دیگه مایعات هم بخور اب و اب میوه و ... میگن قطره شیر افزا هم تاثیر داره اما من استفاده نکردم

پودر شير افزا
شيرموز و خرما
كاهو
طالبي
رازيانه
اب هويج خيلي مرثره

اگه بچت دلدردی و اینا نیستو حبوبات خوردی .من آش میخورم و گوشت گوسفند و کله پاچه زیاد میشه شیرم