۹ پاسخ

سلام عزیز دلم شیر خشک ببلاک بده خوبه من اوایل به دخترم میدادم و هرزگاهی هم الان میدم
ولی شیرت زیاده
من همش فکر میکردم شیرم کمه تا اینکه دخترم را بردم دکتر به دکترش گفتم شیرم کمه دکتر خانم بود گفت ببینم چطور شیر میدی بعد خودش حالت اینکه شیر میدوشی سینه ام را فشار داد شیر با فشار پاشید از انجا فهمیدم این همه اضطراب و اذیت کردن بچه بهش شیر خشک بدم که یبوسیت بگیره و دلپیچه بگیره را نداشت خانه بهداشت ها بهت نشان میدن که کجای سینه را فشار بدی که شیرت با فشار بیرون بیاد شیر خودت را قطع نکن هرچی کوچولوت میک بزنه شیرت زیاد میشه

شیر خشک ببلاک کامفورت مخصوص بچه های کولیکی هست و سبک هست همه داروخانه ها ندارن و باید با کارت ملی بچه بگیری.شیر بسیار سبکی هست.

هرشب یه قاشق رازیانه بریز تو اب جوش واسه شیرت خوبه، بادمجون سرخ کرده خیلی خوبه، کاهو خوبه.
برای تغییر شیر هم با دکتر مشورت کن ولی معمولا نان میدن

واس منم اپتامیل کلایبوست کرده

گیگوز بده عزیزم عالیه

سلام گلم به نظرم نان خیلی مناسبه برای نوزاد،وزن گیریشم خوبه

منم اپتامیل میدادم اما بچه ام کولیک داره اپتامیل باعث یبوست بیشترش میشه
بردمش دکتر براش ببلاک کامفورم نوشت
که مخصوص بچه های کولیکی هست
غلیظ و لاکتوزش کمه
اپتامیل خیلی به وزن گیری کمک می کنه خوشمزه هم هست اما یبوست هم میاره برای بچه هایی که کولیک دارند

منم به پسرم آبتامیل دادم بهش نساخت شیر خشک عوض کردم بیومیل ۱ دادم خیلی خوبه من راضی ام تحقیق کردم درباره شیر خشک بیومیل نوشته بود نزدیک ترین شیر خشک به شیر مادر بیومیل

سلام ببخشید خانوم چطوری فهمیدی شیرت کمه میشه به منم بگی بچته چه علامت داشت