۴ پاسخ

دختر من شیر خشک میخوره ببلاک ساده

از روز تولدش هر دو ساعت سر تایم شیرشو‌میدم اصلا منتظر درخ‌است اون نیستم

از اول شش ماهگی غذای کمکی میدم
داخل بعضی غذاها از سویق استفاده میکنم
میوه میدم هرروز سیب و‌موز

قبل از غذا از مولتی استفاده میکنم که اشتهاش باز بشه

اصلا تایم قطره هاشو فراموش نمیکنم
اد دوی رشد تاثیر زیادی داره
مولتی استها اوره
اهن هم خیلییی مهمه

همین

عزیزم فرزند شما هنوز کوچیکه و فقط باید با شیرخودتون تغذیه بشه...و شما باید خودتون مواد غذایی مقوی بخوری..مثل آبگوشت.ماکارنی.مغزیجات.شیرموز دلستر هم‌شیرافزا هست...شیره انگور و توت..خرما

عزیزم شیر خشک چاقی کاذب میاره. اگر فقط هدفت تپل بودن پچه تونه که شیر خشک بادش میکنه. اما با شیر خودتون هم میتونه نسبت به وزن تولدش وزنگیری خوبی داشته باشه.من پسرم شیر خودمو میخوره قطره آ د مرتب میدم بهش.چون رشدش خوبه نسبت به هم سن خودش دکترش آهن هم از چهار ماهگی داد که مرتب میدم بهش.گاهی که به تغذیه خودم نمیرسم وزن کمتر اضافه میکنه.پس تغذیه خودتون خیلی مهمه.فقط هم زمانی که نیاز داره شیر میدم بهش که خدارو شکر تند تند شیر میخواد.

بچه من ۳ ماهست ۷ کیلو وزن داره
شیر خوشک آبتامیل بده عزیزم