مادرا شما هم مثل من حبوبات نمی‌خورید بخاطر بچتون

۷ پاسخ

من نمیخوردم به خاطر کولیک شدید پسرم
اما الان از شب قبلش که خیس میکنم تند تند آبشم عوض میکنم و وقت پختنش یه خیارو با پوست برش میدم میندازم‌ توش.خیار خیلیییی نفخشو میگیره عزیزم

من از همون اول میخوردم الانم میخورم و خواهم خورد 😃😂

من اصلا سه ماه نخوردم

من میخورم
البته بعدش حتما عرق نعنا میخورم

باید بخوربد عزیزم تا بچه هم عادت کنه من یه ماه اول نخوردم که حساس بود کم کم همه چی خوردم چون هرچی نخورید اونم عادت نمیکنه معدش و بچه شیرمبدین باید همه نو ویتامین برسه بهتون. وقتی خوردید یه چای نبات بخورید تااذیت نشه

چرا اتفاقا من سعی میکنم مرتب بخورم
دکتر دخترم گفته حتما بخاطر شیرت مصرف کن با ۸ ساعت خیساندن که نفخشم بره، یه خیارم اگه موقع پخت تو قابلمه بندازید نفخش خیلییی کم میشه

میخوریم از قبل بذار بخیسن ی ده دیقه بجوشن ابشو بریز بعد دوباره بذار بپزن تو غذا