۸ پاسخ

شیرین هم نکردم....اوایل با دست براش نگه میداشتم که بدونه این باید تو دهنش باشه....حالام همینه، میدونه من پستونک میذارم دهنش نباید بندازه بیرون و باید نگهش داره.

پسر منم اول نمیخورد ولی بعد براش ارتودنسی خریدم الان همش تو دهنشه حتی موقع خواب ،عادت کرده بهش

سلام.
من اول پستونک ساده بهش دادم، دخترم پرتش میکرد بیرون...بعد ارتودنسی خریدم، انگار همینو میخواست....حالا پستونک یه لحظه از ما جدا نمیشه و موقع خواب حتما باید دهنش باشه وگرنه نمیخوابه.

پستونک اوتودنسی بگیر شاید بگیره

سلام من دیشب برای اولین بار به دخترم پستونک دادم اویل نگرفت یکم شیرینش کردم با آب قند کم کم گرفت ولی بعدش دیگه ول نکرد شیر نمیخورد فقط پستونک میخواست🤦‍♀️دیگه ندادمش تا صبح بیدار بود بزار بزرگتر بشه من ک پشیمون شدم

بچه منم نمیخورد ولی وقتی اروم بود سعی میکردم بهش بدم پس میدادولی من میدادم حالا ازدیروز میخوره 😅

بهش شیر خودتون یا ویتامین آد بزنین شاید بخوره. دختر من تحت هیچ شرایطی نمیخوره⁦☹️⁩

شیرینش کن من با قطره آ د شیرینش کردم مقاومت میکنه اما چن بار باید در روز بزاری تا عادت کنه