۸ پاسخ

سلام گلم ببر دکتر بهت قطره میده با ی قرص ک هرشب نصفشو حل میکنی تو اب

خنک باشه هم اتاق هم لباساش
لباس زرد و مایل به زرد نپوش
زیاد شیر بخوره که زیاد دفع کنه
شیرخشت و خاکشیر خودت بخور

خودت خنکی بخور و تند تند شیر بده زیاد لباس نپوشون دمای خونه هم رو ۲۵ درجه باشه

جوشونده عناب و خاکشیر و ترنجبین بخور خودت ،گرمش نکن زیاد

عزیزم من خودم از روز اول ترنجبین و شیر خشت یا بیلی نایسر ،و شیر خشک دادم زردیش خداروشکر کمتر شد البته یکی دو قطره هم اب انار دادم بهش

زود ب زود بهش شیر بده عزیزم

عزیزم مقعد بچه رو با عرق کاسنی و شیر گاو بشورین.خیلی کم هم بزن به پنبه دستاشو بشور خیلی خیلی کم اخه یهو سردیش میگیره بچه با شیر گاور بشوریش و کاسنی بشوری زود میاد پایین زردیش

سلام چنده زردیش