۳ پاسخ

عزیزم دختره من بدنیا اومد زردی نداشت وقتی اغوزه شیرمو خورد زردی گرفت و پرستار بیمارستان بهمون گفت آغوزه شیرتونو ندید زردی بچه بالا میره . منم آغوزمو هرروز میدوشیدم و میریختم دور . بعدش که اومدم خونه زردیه دخترم داشت بیشتر میشد که بردمش دکتر سنتی حجامت زردی انجام داد باورت نمیشه یک روزه زردیش کاملا از بین رفت . این روش رو پیشنهاد میکنم برای رفع زردیه نوزاد

والا دختر منکه از اول وصل بود به سینه

چون زردی داره هر یکساعت شیر بده عزیزم وقتی خوب شد هر دوساعت تا ۴۰ روز بعد اون هر وقت خودش خواست و گشنش شد