۸ پاسخ

عزیزم علائم که اصلا مهم نیست الان من دختر باردارم یکی از دوستام هم دختر بارداره علائممون باهم کلی فرق داره اصلا اینا بنظر من ملاک نیست سونو هرچی میگه همون درسته

عزیزم این علائمی ک اطرافیان میگن همش الکیه من تموم علائم پسر دارم حتی خودم با بارداری قبلی مقایسه میکردم چون متفاوت بود میگفتم حتما پسره حتی توی ان تی بهم گفت احتمالا پسره ولی تو انومالی گفت دختره، با اینکه دوتا بارداری داشتم هردوهم دختر بودن سر هرکدوم علائمم متفاوت بود،مهم سونو که چی نشون میده

منم مثل شما بودم تازه من هفته ۱۵ و ۶ روز بودم
ولی انومالی هم گفت دختر دیگ خیالم راحت شد

سونو آنومالی دقیقه دقیق عزیزم

ربطی به علاعم نداره که
اصلا نه پسر علاعم داره نه دختر
علاعم‌هر بچه فرق داره باهم
سونوگرافی اشتباه نمیگه

سلام عزیزم
سونو دقیق.علائم که ملاک نیست

سونوی انومالی بدی دقیق هستش

سونو انومالي ندادم هنوز
يه سونو معمولي تو مطب دكتر دادم