۱۳ پاسخ

نخور عزیزم هم کنسرویه هم جیوه داره .

بهداشت ب من کتاب داده واس مراقبت تو بارداری.توش نوشتع میتونیم ب جای ماهی بخوریم.اگ تبمون ب ماهی نمیگسره.من شخصا ماهی دوس ندارم.بجاش تن ماهی میخورم

سرچ کن ببین خودت ...نوشته حتی اونا ک قصد بارداری دارن یا بچه شیر میدن نخورن چون جیوه زیاد داره و ب بچه آسیب مغزی میرسه .....
من حتی رفتم ماهی تن خریدم گفتم کنسرو بده ..دکتر دعوام کرد گفت اونم جیوه داره حتی میگو هم جیوه داره ...گفت فقط در صورت هوس قزل آلا و ماهی پرورشی تو استخر اونم کم

بخور عزيزم هرچي كمش ضرر نداره بهتر از اينه كه دلت ميخاد

واااای ن ...دکتر من هر بار تاکید میکنه ...هیچ مدل کنسروی .مخصوصا تن ماهی .چون ی مدل مسمومیت شدیدی هست تو کنسرو ماهی برای بارداری ...عزیزم یجور با خودت کنار بیا .حیفه اینهمه زحمت ریسک کنی

من ک میخورم بعضی وقتا البته میگن در حد هفته ای یه بار یا دو هفته یه بار
بخور نوووش جونت

والامنکه امشب میخوام بخورم جات خالی😂😂

اره بخور فقط نباید مثلا هرروز بخوری یبار چیزی نمیشه بخور نوش جونت

بله مشکلی نداره

منکه خوردم خوش گذشت

منم امروز خوردم تو هم بخور اشکالی نداره😋😋

بله عزیزم هفته ای ۲تا میتونی بخوری کم کم

اره بخور با یه بار هیچی نمیشه فقط بعد از جوشیدن اب ۲۰ دقیقه باید بجوشه