۴ پاسخ

من استفاده کردم واقعا عالی بوود همراه باهاش شیافتم زدم باور کن اصلا درد نداشتم‌۲ صبح سز شوم ۸ شب اومدم خونه عالی بوود

من امروز سز شدم پمپ درد گرفتم عااالی بود

من پمپ درد داشتم تا وقتی ک تو بیمارستان بودم اصلا درد نداشتم خونه هم اومدم گاهی ک یکم احساس درد میکردم شیاف استفاده میکردم

من چند روز پیش سزارین شدم روز اولش درد داشتم تا سه روز قرص مسکن میخوری شیاف میزنی باید زیاد راه بری هرچی راه بری بهتره