ماکارانی بخورم برا کولیک بچم بده؟

۷ پاسخ

من کمه کمش هفته ای دو بار ماکارونی میزارم چون دوس داریم ..ن نفخی دیرم ن چیزی

ماکارونی شیر رو زیاد میکنه بخورید بابا به نفخ نگاه کنی میگن هیچی نخورید

من همه چی خوردم از همون اول فقط هفته ی اول بچم یکم اذیت میشد پدی لاکت میدادم ..الان عالیییه ..هیچ مشکلی نداره دیگه پدی لاکت هم نمیدم ..بنده خدا اگه ب نفخ بچه باشه هیچی نباید بخوری هیچیم نخوری چجوری و با چ جونی شیر بدی ؟؟بخورر بزار بچتم از طعم غذا تو شیرت عادت کنه

من میخورم مشکلی نداشت بایدبخوری تاعادت کنه

دکتر به من گفت نفاخه برای شیرت

اره ماکارونی خیلی نفخ داره و البته خیلیم شیر آوره

عزیزم ماکارونی نفخش زیاده