۸ پاسخ

غذاهدی مقوی بهش بده سوپ درست کن توش گدشت یا عصاره قلم بریز یه ذره حلیم درست کن براش موز چاق میکنه کدو حلوایی شیرینه چآق میکنه بریز تو سوپش کره بریز تو فرنیش زرده تخم مرغ خوبه بریز تور سوپش سیب زمینی چاق میکنه قطره آهن و مولتی خارجی بگیر

دخترمنم 7ماهگی برده بودم 9و200بود الان ک 9ماهگی بردم 9ونیم شده بودتودوماه فقط 300گرم وزن گرفته دندون دراورده و انقد ورجه وورجه میکنه ی جانمیشینه بخاطراون

نکته سوم هم گفت دندون هم که در میارن رو افت وزنشون تاثیر زیاد میزاره

نگران نباش یا دندون دراورده اضافه نکرده یا لبنکا قد کشیده . بچه ها از شش ماه کا میگذرن وزنشون خیلی کمتر اضافا میشه

خوب غذامیخوره غذاهاشومقوی کنیدپودربادام پسته .آب قلم به غذاهاش اضافه کنید

وزنش خیلی خوبه. اولش زیاد رفته و الان نرماله. پسر من چهار کیلو بخ دنیا اومد شش ماه و یک هفته ش بود ۸۲۰۰ بود. تو نمودار گفت خیلی خوبه. شما حساسیت به خرج میدی

منم دخترم مث شما بود همین 20 روز پیش بعد دوماه بردم 100 گرم اضافه کرد به دکتر گفتم گفت اولا تحرکشون زیاد میشه بعدشم دختر شما یه هفته اس سرماخورده و اشتهاش کم شده سریع وزنش افت میکنه

پسر منم بیست روزه وزن نگرفته البته دندون زد تو این مدت ولی اصلا غڋا نمیخوره چن وقته