۳ پاسخ

والا تااونجایی که من میدونم نان ۱ بخاطر سنگین بودنش یبوست میاره برای پسر منکه یبوست اورد ولی وزن دهیش خیلی خوبه
نه برای بچه هایی که رفلاکس دارن نیستش ولی باید ببینی به نی نی خوشگلت میسازه یانه ممکنه دل دردبگیره یا رفلاکسشو بیشتر کنه ممکنه بهش بسازه همه چیز عالی پیش بره

من به دخترم که رفلاکس نداره نان میدم و تنها شیرخشکی هستش که یبوستش نمیکنه اما وزن گیری نداشته براش

من دخترم رفلاکس داشت هرشیری امتحان کردم گفتن نان نخر یبوست میاره بهش نمیسازه ولی تنهاشیری که بهش ساخت نان بود