۷ پاسخ

خدا نیاره😔😔😔😔
عزیز باید از اول فک میکردی نه حالا که بچه داری
به خاطر طفل معصومت با خوب و بد بجنگ

بله من خانومی و دیدیم‌که طلاق‌گرفته بود نوشته بود هرموقع بچم میگه بابا جیگرم اتیش میگیره ولی شوهره طلاقش داده بوده مثه اینکه و شما خودت تصمیم بگیر که این آخر راهه و بهتر نمیشه؟و پشیمون نمیشی ؟و میتونی زندگی بهتری برای خودت و بچت درست کنی؟

وااااای توروخدا نگو خیلی ناراحت شدم مگه امکان داره.....الهی واسه هیچ زنی این اتفاق نیفته

ایشالا که خیره.منم تحمل بی احترامی رو ندارم وقتی به طرفم بی احترامی نمیکنم.دلیل این کاراش چیه ؟قبلا هم اینطوری بوده؟

خدا شاهده با دیدن این سوال قلبم درد گرفت

وای عزیزم مشکلی پیش اومده برات؟؟

ببین عزیزم من بهش فکرمیکردم اماوقتی به شوهرم فکرمیکردم وبه دخترم قلبم میلرزیدبخدامن اینقدخواهراشوهرم بهم تهمت میزدن که خداشاهده حتی کتکم زدنم شوهرم وقتی میرفت سرکارازترس خواهراش میکردم تواتاق درم قفل میکردمیرفت سرکارتاعصرمیومدوضع مالی خوبی هم نداشتیم که بریم کرایه نشینی بعضی وقتهاهم باشوهرم بحثم میشداینقدسختی کشیدم بازهم من صبوری کردم اگه بخوام بگم وبنویسم یه رمان میشه الانم که همین یه ذره نوشتم بغضم گرفت