۳ پاسخ

زمانی ک برا سونو ان تی رفته بودم دکتر ب اونایی ک آنومالی داشتن گفت مثانه باید خالی باشه و ی چیز شیرین بخورن و حدود نیم ساعت یک ساعت فقط راه برن
منم سونو ان تی س ساعت معطل شدم دکتر بهم گفت راه برم یک ساعت بعدش چرخید

اول از همه سعی کن استرس نداشته باشی چون همین باعث میشه زیاد حرکت نکنه و خودشو جمع کنه. و اینکه برا حرکت زیادشم نیم ساعت قبل از اینکه بری داخل اتاق سونو یه چیز خیلی شیرین مثل باقلوا یا گوشفیل بخور و دوباره 10 دقیقه به رفتنت یه چیز ترش مثل آب انار
من دکترم گفت اینکارو بکن همین کارو کردم و خیلی خوبم تکون میخورد

انشالله که اینطور نیست سعی کن استرس نداشته باشی اگه نیاز باشه دکتر میگه آب بخوری ۹ ماه شیرین ترین انتظار و استرس و علافی هار‌و تجربه میکنیم❤