۱۰ پاسخ

سلام دکتر یونا جان من وقتی دید روند افزایش وزن یونا جان کم شده از 5ماهگی اجازه دادن حلیم برنج منظور همون آب برنج جوشیده شده است رو داد ی هفته بعدش حریربادام ...الانم اونواع سوپ رو بهش میدم البته میکس میکنم اینجور مسائل رو حتما با پزشک بچه هماهنگ کنید

اگه وزنش کمه آره غذاش کمکی رو شروع کن ولی شیرش نباید کم بشه باید مثل قبل همون مقدار شیر رو بخوره از لعاب برنج شروع کن خیلی کم بده اگه حساسیتی نشون نداد بعد چند روز فرنی بده توی فرنی یه کوچولو نبات و کمی کره بریزید و شیر خودتون یا شیرخشک رقیق شده بعد چند روز قاطی آرد برنج پودر بادام رو بریزید من موز له شده هم توی فرنی قاطی میکنم ولی همه چیز رو یه جا نریزید به مرور و بعد گذشت چند روز اضافه کنید

عزیزم زود غذا شروع کردن ممکنه باعث ایجاد حساسیت و آلرژی بشه.اگه دکترش گفته شروع کنید که اکی.اگر نه بزارین واکسن شش ماهگی که زدین بعدش شروع کنید.

بله بهش بدید بچه اگر وزن گیری خوبی نداشته باشه تغذیه کمکی از چهار ماهگی میتونه شروع بشه

بنظر من اول شی خشک بهش بده.با قاشق یا قطره چکان بده.
بزار ۶ ماهش تموم شه بعد اونها رو بده که خدایی نکرده گوارشش تحریک نشه

سلام اره عزیزم شروع کن هفته ی اول لعاب برنج یا فرنی بده هفته ی دوم حریره هفته ی سوم به بعد هم پوره بده و سوپ

سلام عزیزم فرنی رو اول شروع کن یکهفته بعد حریره رو شروع کن

وزنش چقدزه .....دکتربهت گفته میتونی بدی ،،؟؟؟؟اگه میتونی اولین پاروباپوره سبزیجات شروع کن

نظر متخصص اطفال رو بپرس.دختر منم وزنش کم هست حریره رو دکتر گفت شروع کردم.یک هفته اول حریره و بعد فرنی

شیر خشک منظورم بود☺