۳ پاسخ

عزیزم منم شماره دو میدم. یعنی یه بار چند تا شماره ۳ گرفتم دادم پسرم. بعد با شماره دو که مقایسه کردم دیدم از همه موادش کم کردن. از دکتر پرسیدم گفت بچه بالای یکسال چون غذا میخوره ویتامین شیر رو کمتر میکنن و گفت که اشکال نداره که شماره ۲ بهشون بدیم

شماره۲رو از۶ماهگی باید میدادی،یکسالگی شماره ۳. گیگوز بالای یکسال داره،شماره۳نداره

برای ۱۲ ماه به بالا باید شیر خشک شماره ۳ بدین ...شماره ۲ از شش ماه تا ۱۲ ماه هستش