۶ پاسخ

منم آخرین پریودم 29.12 بود
تو سونو زده بود 30 آذر زایمانم رو
ولی من 16 ام کیسه آبم پاره شد زایمان کردم

از اولین روز آخرین پریودیت حساب کنی ۲۸۰ روز بعد وقت زایمان میشه تو تقویم حساب کن ببین کی میشه

طبیعی زایمان میکنم انشاالله

فکر میکنم ان تی درحالی که شش روز باهم فرق داره اگر طبیعی میخوای زایمان کنی باید صبر کنی تا دردت اگر سزارین که دیگه با دکترت باید هماهنگ باشی

شما همراه منی منم ۲۸ اسفند اخرین پریودی بوده تاریخ رو زده ۶ دی اگه طبیعی هستی دیگه باید آماده باشی هر لحظه

10.5 تاریخ زایمانت میشه