۷ پاسخ

فرنی را باید خورد برنج بومی را بشور بزار خشک بشه خوب اسیاب کن بعد ی قاشق ارد برنج با ی لیوان اب بزار بپزه از صافی رد کن حریره ام بادوم بشکن بریز داخل اب جوش پوست قهوه اییش کنده میشه بکش رو الک تا پودر بشه ی لیوان اب بریز داخلش بزار بپزه از صافی رد کن بده بهش نوووش جونش

سرلاک از داروخانه تهیه کن

سرلاک بسته به دکترش بگه واینکه ببین چی به بچه میفته یا نه از بیرون باید بخرین

حریره و فرنی رو تو کارت واکنسش هم فک کنم توضیحشو نوشته
سرلاک کمک غذا از داروخانه ها بگیر طرز آماده کردنش رو روش نوشته....خیلی کمک غذای خوبی

حریر بادام . یه بادام بنداز توی اب جوش پوستش که کنده شد میشه بادام سفید بعدش رنده کن بریز توی یه جوراب شیسه تمیز بزن یه خورده تو اب جوش خوب فشار بده اب بادام درامد بدهدبهش. فرنی هم با ارد برنج و یا شیرخشک یا شیرخودت بریز بجوشه یه خورده نباتم بریز توش بده بخوره. ازکم باید درست کنین درواقع از یه قاشق مرباخوری

توی هفته اول شروع غذای کمکی فرنی بهتره یه قاشق ارد برنج با نصف لیوان اب جوشیده بذارید رو حرارت ملایم ده دقیقه بپزه تا سه روز بهش روزی یه قاشق بدید اگه حساسیت نداشت کم کم بیشترش کنید

دختر منم ۴ ماهس بهش فرنی و شروع کردم میدم آرد برنج یا نشاسته من با نشاسته درست کردم شیر خودتو اگر میدی بدوش اگر نه شیر خشک نشاسته رو خیس کن بعد شیر خودتو بریز اروم اروم نشاسته رم بریز رو شعله کم هم بزن نه خیلی سفت نه خیلی رقیق بده بهش