۸ پاسخ

اسکلت پشت بچه و طرز قرارگیریش

عزیزم فقط باید صبوری کنی راه های غیر سونو رو امتحان نکن باعث استرس میشه برات ابجی من ۵ماهگی بهترین سونو رفت گفت ک پسره ۹ماهگی رفت سونوباشوهرش گفت دختره چقدرم طفلی اون چند هفته رو حرص خورد اذیتش کردن سیسمونیش پسرونه بود تازمانیکه زایید بچه اش ب دنیااومد دیدن پسره
سونو ک روش علمیه باز قطعی نیست دیگ روشهای خونگی و ... چی میخای بشه درصمن دوتاازمایش هست ک دکترهاانجام میدن ولی هم هزینه بالادارن هم خطرناکن

اگر پسر باشه لکه آلتش اگر دکتر وارد باشه میگه

عزیزم من ۱۲ هفته رفتم گفتن مشخص نیست ولی کفت از رو اسکلتش بخوام بگم دختره انومالی رفتم گفتن دختره خداروشکر حال اول تنشون سالم باشه وبعد ایشاالله هرچی دوست داری همون بشه برات

از استخونبندیش انگار تشخیص میدن

هیچ جوره نمیشه گلم جز سونو بعضیا ویارشون بد میگن دختر بعضیا ک خوبن میگن پسر بیشتر وقتا هم برعکس شده ضربان قلب هم دروغ ولی جوش شیرین بنظرم درست دوتا لیوان بزار ادرار بریز هم بزن اگه کف رو ادرار گرفت میگن پسر اگه فقط دورش گرفت میگن دختر من انجام دادم پسر بود هفته اینده غربالگری دومم میرم بینم چی میگه

اخه الت بچه که ازهمون اول تشکیل میشه بسته به قرارگرفتن جنینیت داره یاپاهاش بازیابسته باشه

از اندام داخلی.. کیسه ی بیضه ها یا تخمدان ها که داخله بدنه