۴ پاسخ

عزیزم ، من اتفاقا همین سوال رو از دکترم کردم که شکمم نبض میزنه گفت مربوط به رحمه چون خون جریان داره ، بازم دقیق نمیدونم فقط حرف دکتر رو گفتم

منم هفته ام مثل شما هست و چندروزه دارم حسش میکنم نی نی خوشگلم رو
احتمال زیاد همون نی نی نازت هست عزیزم ولی تکون روی شکم فک نکنم به این زودی مشخص بشه

سلام عزیزم اره نی نیه 😍😍

نبض باشه سرخرگ شکمیه، تو حاملگی حجم خون زیاد میشه و نبض سرخرگ شکمیو میشه حس کرد