۷ پاسخ

به نظرم بده.
من به پسرم از اول چون سینه هام قاچ قاچ شده بود و خون میومد با قطره چکان میدادم که از سینه م نیافته.بعد از ده روزگی ش دیگه با شیشه پستونک میدادم.الان هم روزی ۳-۴ بار میدم.هم کمکمه هم سیر میشه.هم سینه م استراحت میکنه.به هر دوش عادت کرده.هنوز هم یه ور سینه م موقع شیر دادن درد دارم.
نان۱ میدم الان.

والا من که هر کاری میکنم بچه م حداقل یک وعده شیر خشک بخوره،نمیخوره که نمیخوره. دکتر گفته بهش بده چون بخاطر رفلاکس وزن گیریش خوب نیست. اما شیر خشک دوست نداره، ببلاک و بیومیل رو امتحان کردم به زور و با گریه زاری 30 سی سی خورد. دیگه بهش نمیدم.

من فقط روزی یک بار میدم. مارک سوپرامیل. آخه حس میکنم سیر نمیشه طفلکی

سلام عزیزم ... من در کنار شیر خودم دکتر گفت شیر خشک بیومیل بدم چون طعمش از شیر خودمون بهتر نیست از سینه مادر نمیفته

شیرخشک ندین دخترمن بدعادت شد شیرمنونخورد ببلاک میدم

نه عزیزم من نمیدم ولی احتمال اینکه شیر خشک بدی و دیگه شیر خودتو نخوره زیاده خواهرزاده من اینطوری بود

سلام ،من که هرکار میکنم دخترم نمیگیره دکتر گفت وزنش کمه بهش نمیده .ولی اشک میریزه نمیخوره ،ابتامیل میدم حوصلم بزاره باقاشق میدمش ولی نمیخوره ،میگن کم کم سینه مار ول میکنه اگه شیرخشک بدی ،مواظب باش