۸ پاسخ

عزیزمم منم چن وقت پیش میخواستم ازمایش ادرار بگیرم ازش خیلی سخت بود چسباشم خیلی قویه بهش میچسبوندم گناه داشت وقتی میخواستم ازش جدا کنم من بهش اب قند شیر اینا دادم بعد بیست دقه ای بردمش تو حموم تو یه ظرفی نگهش داشتمم جیشش ک کرد تو ظرف ادرار ریختم بردم ازمایش گاه .... این اسونترین راهه

عزیز بچه من پسره ولی ماهم‌اول نمیدونستیم و راهنماییمون نکردن بزنی اینترنت دقیق بهت یاد میده.
زمانی که دخترت جیش کرد باید حواست باشه بهش زود برش داری چون اون چسبی که به بدنش می چسبه باز میشه و ادرارش می ریزه بیرون.

هعیییی عزیزم اره انقد گذاشتم تو بیمارستان .عزیزم لبای واژن از هم باز کن اون قسمت دایره ایی رو محکم بچسبون روش .قسمتی ک سوند وصل میکنن اونجا .

سلام عزیزم از بالای واژن بزار انشالله که موفق میشی

منم بعد چند بار یکبار موفق شدم . یکم زمان میبره قشنگ سوراخ جلوش باید داخل کیسه قرار بگیره چسبشو یکم فشار بده کامل بچسبه بعدم قبلش حتما شیر بهش بده یه نیم ساعتی خودت بشین اون کیسه رو دستت نگهدار که ثابت بمونه

برای دختر خواهرم هم نشد عزیزم منتظر موندیم باز بود سریع که ادرار کرد کیشه رو پر کردیم یا با اون قوطی هم اسونتر هست

کیسه ی ادراواسه چیه ؟؟😐

هییییییی🙃🙃🙃🙃🙃