۶ پاسخ

سلام دختر منم تو چهار ماهگی همینجوری بود منم سرپا شیرش میدادم بهتره الان غذا کمکی شروع نکنی چون زوده شیر خشک بهش بده ایسانم شیشه نگرفت من با قاشق بهش میدادم بالاخره ی جوری سیرش کن گشنه نمونه

پسر منم دو هفته بد شیر میخورد اللن خوب شده...البته من غذا رو هم شروع کردم چون دکتر گفت..بهداشت هم گفت

از۴ماهگی کمکی شروع میکنن ولی برااونایی که وزنشون پایینه

عزیزم اگه وزنش خوبه همه چیزش اوکی نیازی نیست الان زود بزار اخر پنج ماهگی کی بهش واکسن زدین چند روز؟

سلام عزیزم دخترمنم اینجوری بود بعد دوهفته ب خوردن میان میگن طبیعیه متل واکسنه ک شیرنمیخورن

بچه داداش من از 3ماهگیش کمکی دادن