۱۵ پاسخ

چقدر زیاد اضافه کردی کل بارداری باید ۱۲کیلو اضافه کنی

عزیزم بدنا با هم فرق داره شما وزن قبل بارداریم خوب بوده.لاغر اندام بودی.میتونی اضافه کنی.من ک قدم ۱۶۰.قبل بارداری ۵۹ بودم الان ۷۵ ام..کاریش نمیشه کرد بعدا میارمش پایین

من سر بچه اولم هفت کیلو اضافه کرده بودم . تواین بارداریم از ۶۹ شدم هشتاد سه هفته اس رو هشتاد موندم دیگه نمیدونم تااخر وزن بگیرم یا بمونم رو هشتاد

٦٣ بودم شدم ٧٣ فكر كنم نهايتا ٢ كيلو ديگه اضافه كنم

من ۵۳ بودم شدم ۶۵

منو بگو ۲کیلو خخخخخ .از ۶۴اومدم ۶۲دوباره ۶۶.البته من استراحت مطلقم از بس غمو غصه خوردم شدم چوب خشک

سلام من ۱۶ کیلو اضاف کردم،اما زیاد پیدانیست،سینه هامم کوچیکه اما باسنم زده بیرون

من تا الان هشت کیلو دکتر گفت خوبه
نهایت 5 کیلو دیگه حا داری
شما خیلی زیاد وزن اضاف کردی
18 کیلو خیلیه
من قدم 172 هست روز اول 70 کیلو بودم الان 78

حالا هی پز بده لاناتی 😭

من تا الان۶ کیلو زیاد شدم

من 63 بودم الان 80
قدمم 170
واااای از سایز سینه نگو که من خیییلی وحشتناک شدن 😂😂 از شکمم فقط نافم دیده میشه 😂😂😂😂🥴

سلام من یازده کیلو تا الان🤦🤦🤦

من دو کیلو 😑😑😑😑😑😑

سلام کلا من هشت کیلو وزنم زیادشده

من 11کیلو اضافه کردم