۴ پاسخ

بعد اگه کلا احساس می‌کنند دل درد داره یا نفخ و اینا میکنه
گریپ میکسچر خارجی بدین بهش (من روزی سه بار سه و نیم سی سی میدم)
و قطره پدی لاکت یا بی بی کر(هر جفتش یکیه)... ۵ قطره صبح ها و ۵ قطره هم شب ها....
اصولا هم این دو تا دارو رو بعد شیر بهش بدین بهتره چون نفخشو میکیره،بچه شکمش درد کنه یا دلپیچه و اینا رو کلا اوکی میکنه...هیچ ضرری هم نداره

عزیزم پسر منم یکم رفلاکس داره،من ببلاک کامفورت و ببلاک آی آر رو ترکیبی میدم...بیشترشو کامفورت میدم یک قاشق آی آر...مثلا ۱۵۰ تا درست میکنم یه ق آی آر چهار ق هم کامفورت...بعد شیر که خورد یک ربع تا بیست دقیقه توی زاویه سی درجه نگهش دارین بعد آروغشو بگیرین....
اینجوری دیگه بالا نمیاره شیرشو....
بعد روی بالشت هم میذارین حتما شیبدار باشه اینجوری دیگه اوکی میشه بچتون....

وای امان از این ببلاک ای آر منم به بچم میدم همین مشکل رو داره متاسفانه بشدت یبوست زاست این شیره

شیر خشک ببلاک ار هیچ ربطی به پیپیش نداره