۵ پاسخ

سلام عزیزم ب فکر تپل شدن کوچولوت نباش
خیلی وقتا شیرخشک خودش باعث کولیک هست،رژیم غذایی خودت خیلی موثره
و اینکه میتونی صدای سشوار یا جارو برقی واسش بذاری اینجوری آرومش میکنی
ی حوله ی گرم هم شبا بذار رو شکمش
من این تجربه رو داشتم و کاملا درکت میکنم
اما ب زودی راحت میشه از این دردا

تا حالا تو پتو انداختی تابش بدی .اگه بااین کار اروم میشه ک حتما اروم میشه واسش ننو یا همون گهواره سنتی ببند .با ی طناب ودوتا چوب وی پتو ببند.من ب ستون خونه ولوله گاز بستم .خیلی اروم میشه پسرم

پدی لاکت و کولیک ایز عالیه من که بجه ام بهتر شد ماساژ خیلی آرومش میکنه..

من این اواخر گل گریپ میدادم، خوب بود.
نهایتا کولیکش تا ۴ ماهگی خوب میشه. نگران نباش. دختر من ۳ ماهه شد، خوب شد.

عزیزم باید با دکترش مشورت کنی