۴ پاسخ

عزیزم حداقل ۴ ساعت اخرش ،نگران نباش ببرش پوشکشو باز کردی بشورش ،بد اینکه یا بغلش کن بزن پشتش اروم یا دماغشو بگیر ول کن زود ول کن دماغشو

برای منم یک بار پیش اومد. به بخش نوزادان بیمارستان تماس گرفتم. گفت خوابش غیرعادی نیست ولی اگه شیر نخوره خطرناکه.
توی خواب باشه سینه‌تون رو نمیگیره؟؟

سلام دیگه چهار خوبه سعی کن شیرش بدی . البته گشنه بشن خودشون بیدار میشن نترس

سلام دقیقا منم دیشب همینجور شد برام.تا ۳ ساعت دگ فوقش بیشتر نشه. من آب جوش چند قاشق بهش دادم که قندش نیفته و بعد دیگه خودش بیدار شد. تلنگ کف پاش بزن هم. ولی اگه قطره ترنجبین بهش میدی برا همونه بیحال میشن.