۸ پاسخ

من ب پسرم هم شیر خودمو میدم هم پستونک میدم هم شیر خشک همشو میخوره خوبم میمکه...

ی تفکر غلط راجب پستونکه عزیزم پستونک نه سیری کاذب میاره نه سینه رو بچه ول میکنه نه دندون هاش و فکش آسیب می بینه کلا مزایاش بیشتره میخوای بدی بعد اینکه شیر دادی و سیر شد بده روزی ۵ دقیقه هم بجوشون هر وقت هم دیدی کدر شد عوض کن پستونک ارتودنسی هم بگیر

حتمابده خستگیوبدبختیش واسه خودته عزیزم پستونک بدی یه تایم داری واسه استراحت واینکه سینت پرازشیربشه

سلام.اشکالی نداره ک پستونک استفاده کنی و معمولا پستونک باعث نمیشه ک سینتو کم بگیره شیشه شیر معمولا این عواقب رو داره.ولی حتی الامکان تا زمانی ک ارومه بهش نده

من از روز اول پستونک ندادم ،الان هرکاری میکنم نمیگیره شوت میکنه بیرون،شما امتحان کن ببین اصلا میگیره پستونک رو

چه ربطی داره بچه منم پستونک‌میخوره اما از سینه نمیگذره

دقیقا مشکل منم همینه خودمو مشقت میدم ازترس اینک سینمو پس بزنه اخ همین الانم بزورانگورشیرش میدم😥

پستونک ربطی نداره گلم بهش بده زمانیکه بی قراری میکنه سرگرمش میکنه