۶ پاسخ

۶ماه قرص شیردهی بخور مشکلی نیس برا شیرت.ولی سر ساعت مشخص بخور ک حتما تاثیر داشته باشه.مثلا همیشه ساعت۹ شب خورده بشه

قرص جلوگیری دوران شیردهی هست از اونا بگیرین

یه قرص جلوگیری هست به اسم قرص شیردهی ۶ماه اول باید اونو مصرف کنید بعد ۶ماه هرقرصی که بهتون میسازه مصرف کنید

ن فدات بخور هیچ مشکلی ندارد

۶ماه قرص شیردهی بخور مشکلی نیس برا شیرت.ولی سر ساعت مشخص بخور ک حتما تاثیر داشته باشه.مثلا همیشه ساعت۹ شب خورده بشه