۴ پاسخ

سلام عزیزم، دردای شبه پریود و کرامپی سه ماهه اول بارداری طبیعی هست

عزیزم منم منم اوایل بارداریمه زیر شکمم مثل موقعی که پریود میشم درد میکنه چند ثانیه و ول میکنه ولی دردش قابل تحمله.
فکر کنم جایی خوندم تا زیر ۱۲ هفته این دردها طبیعیه ..اما بازم با دکترت مطرح کن

آره منم همینطور بودم ولی سعی کن استراحت کنی کار سنگین نکن هنوز سونو نرفتی وضعیت جفتت هنوز نمیدونی احتیاط واجب

من الان هفته دهمم تهوعم کم تر شده ولی شکمم هنوز درد میکنه هر از گاهی ابجیم میگ برا بعضیا تا اخر بارداری ادامه داره .