۷ پاسخ

از جلو يا عقب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عزیزم بامشورت دکترت شیاف استفاده کن

عزیز مطمعنی از جلو بوده ؟چون منم یبوست دارم زمانایی ک سخت دسشویی میکنم از پشت به خون ریزی میفتم

نه عزیزم نترس منم تو هفته های شما که بودم اینطور میشدم از پشته نترس چیزی نیست فقط استراحت کن و سعی کن موقعی که یبوست میشی زور نزن

نترس فردا ب دکترت بگو ی سونو هم بده خیالت راحت شه،واس یبوست هم دارو بگیر زور زدن زیاد و توالت ایرانی باعث پایین اومدن جفت میشه

بله اگه سریع به داد یبوستت نرسی کارت خیلی سخت میشه. هر طور شده باید حواست باشه هر روز دفع داشته باشی
هر روز حداقل ۵ لیوان آب ولرم باید بخوری که خشک نشه
شیر گرم
آلو
هر روز باید بخوری

اگه از مقعدت خون اومد ب خاطر فشار زیاد یبوست هست!آلو،لواشک،انجیر بخور،میوه زیاد بخور ک یبوستت بدتر نشه