خانوما پستونک واسه بچه ها ضرر داره؟

۷ پاسخ

پستونک برای رافلاکس واقعا خوبه ،بذای نفخ هم خوبه چون مکیدن بچه کولیکی و آروم میکنع،ولی چندروز پیش یه مقاله خوندم که باعث میشه بچهدیر زبون باز کنه اگر زیاد ،وتا سن یه سال به بالا پستونک بخوره

من که خیلی دوس داشتم بگیرهولی اصلا نمیگیره پستونکو.بعضی وقتا که دلش میخاد ی چیزی بمکه بهترین گزینس.چون سیره نمیشه شیر بخوره دست خوردنم اصلا خوب نی.چون ترک دادنش خیلی سخت تر از پستونکه.میگن بیشاز۱سالگی نباید مصرف شه حالت فک بچه رو عوض میکنه.

من ک میدم بهش برام کمکیه پستونک

هم اره هم نه مثلا من اوایل برای دل درد بهش میدادم آروم میشد بعد برای خواب شب دیگه الان خودش تمایلی نداره اگه تو سن بالاتر استفاده کنه باعث کج شدن دندون ها میشه ولی کوچولو باشن مشکلی ندازع

خیلی خوبه عزیزم

نه اصن حتما بهش بده به حرف بقیه هم توجه نکن

دختر بزرگم تا ۲۰ ماهگی خورد بنظر من ک کمک مادر واقعا و این همه محصول ارتودنسی هست ک مشکلی براشون ایجاد نکنه باید بدونی کی ازش بگیری