۵ پاسخ

تا شیر میدی حتما اروغش بگیر.اگه زیاد میاره بالا شاید رفلکس داره.بچه ها تا کوچولو هستن اندازه شیر خوردنشونو بلد نیستن

عزیزم رفلاکس داره،رو سطح شیبدار بخوابونش حتما...بعد شیر بلافاصله نخوابونش،درازکش بهش شیر نده منظورم خودتی بشین و بده،تو تغذیه ات رعایت کن

بهتره ببریدش دکتر و موقع خواب از بالشی استفاده کنید که بلند تر باشه سرش بالا تر قرار بگیره منم پسر وقتی شیر زیاد میخوره کمی بالا میاره منم کم کم بهش شیر میدم درسته زمان میبره ولی دیگه بالا نمیاره.

سلام گلم دخترتون رفلاکس دار بخاطر همین شیر از دماغ ش میزنه بیرون بالا میاره

بهتره حتما به متخصص نشون بدی .انشالا چیز خاصی نیست ولی در مورد این مسائل کلی ومهم متخصص اولویت هست .من فکر میکنم رفلاکسه