۴ پاسخ

سلام شما سر جنسیت ازمایشتون اشتباه شد تو سلفری؟؟کجا ازمایش دادین ازمایشگاه معمولی بود نامعتبر بود یانه؟

سلام بنظرمن قطرهای که تواین هرماه توصیه شدرومیدیدشایدبخاطرکمبودهمین قطرهاباشه بازبای متخصص مشاورکنیدیاشایدم ازغدای باشه ک خودتون میخوریدچ اگ شبرخودتبهش میدی تاثیرمیدارممکن حساسیت داش باشه

بازم باید نیستات بزنی... برفک چجوریه؟ میشه عکس بگیری برام بفرستی؟ پسرم زبونش سفیده ولی دکترش میگه بخاطر رفلاکسشه ولی من خیلی سینه ام درد میکنه میگم نکنه برفکه من خبر ندارم

همون قطره رو فکنم باید دوباره بدی
حتما هر روز دستاشو بشور چون تو دهنش میکنه
سینتو یا سر شیشه رو حتما با آب گرم بشور تمیز باشه بعد شیر بده